Ticket to ride

Peace & Love hemma i Borlänge har blivit en självklarhet att besöka under sommaren. Film-Tobbe startade igår ett rykte om att biljetterna till årets festival skulle vara slut. Ett rykte som visade sig vara överdrivet. Inte betydligt, men dock. Det var iallafall tillräckligt för att undertecknad ska börja känna aningen nervösa svettningar, och lägga ut biljettköp på entreprenad. Förhoppningsvis lyckas åtminstone något av mina ombud komma över en biljett.

För det vore en skandal av större mått att missa den tillställningen. Förutom de lokala stoltheterna Mando, Sockertopparna och Kiss and Tell (som alla tre är givna besöksobjekt) kommer ju Iggy Pop och Jason Mraz och Timbuktu och Stefan Sundström och Maia Hirasawa och... Det vill fan till att det hittas en biljett, helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: halvar

Dessutom sägs det att Egon kommer. I sällskap med Sator-Chips. I och för sig inte till någon av scenerna, men väl till någon av bardiskarna. Grov miss, om man missar dom.

2007-06-13 @ 11:38:24
Postat av: Staffan

Det kan vara att ge sig ut på tunn is, men jag vet nog inte vem Egon är. Men om du säger att man bör se spektaklet så är inte jag den som är den. Sator-Chips är oftast en upplevelse.

2007-06-13 @ 13:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback