Ett sorts karriärbyte

Nog var jag medveten om att det skulle bytas karriär i höstas. Närmare bestämt oktober. Men i min enfald trodde jag att jag skulle fjärrstyra tåg, att det var det som skulle bli den nya utmaningen. Men jag bedrog mig. Det var ju möbelsnickare jag skulle bli.

Sedan vi flyttade in i denna lya har det satts ihop en byrå, ett skrivbord, ett big-ass vitrinskåp, ett stort köksbord, sex köksstolar, ett badrumsskåp som inte fick behandlas hur som helst, en lampa och senast igår (med avslutning imorse) en tv-bänk med tillhörande skåp. Notera att jag inte räknat upp tavlorna som ha måst borrats upp eller taklamporna som skulle kopplas om. Och minns dessutom att vi under denna tid ändå varit borta från lägenheten i nästan åtta veckor under stambyte.

Nu, när det börjar lugna sig med möbelhandlande, kan man dock snart luta sig tillbaka och tycka att det är ganska fint här hemma. Och grannarna blir nog nöjda när det inte hamras och ramlas vareviga helg.

Kommentarer
Postat av: syster C

Antar att grannarna i helgen fick finna sig i annat ljud, som av ev fest tex...

2008-02-10 @ 21:33:42
Postat av: Karlsson

Ett stort tack för senast, kan jag väl börja med.
Sedan kan jag väl lägga till att grannarna kan inte ha fått sova speciellt mycket med tanke på en viss persons nattliga ljud...

Här har du dessutom länken till medborgare Ekbergs blogg.

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=210786458

2008-02-11 @ 13:38:10
Postat av: Staffan

Syster C: Det kan ha varit så, ja.

Karlsson: Tack själv, broder. Grannarna har tittat konstigt mot vår dörr och undrar hur fan vi fick in en traktor där klockan tre på morgonen. Tack också för länken, det ska spanas in å det snaraste.

2008-02-11 @ 17:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback