Det kommer mera

Det är jävligt tjatigt nu, att det är mycket. Men det är icke desto mindre mycket. Mest hela tiden är det mycket. Och mer verkar det bli.

Knappt hinner man sluta skolan förrän man sitter framför ett skrivbord och sjunker ner i jobb. Det senare är självpåtaget, visst, men ändå. När man sen tänker att man ska trösta sig med lite skön musik så har man givetvis glömt allt vad musikspelare heter hemma. Så man letar på datorn och märker att man inte alls vet hur man letar vettigt på datorn, och så var den musiktrösten borta.

Tur då att Youtube finns, så får man sig ändå några silar innan datorn säger stopp. Kommer någon ihåg New Radicals? De gjorde en låt i fordom som hette "You get what you give", och släppte en riktigt bra skiva, Maybe you've been brainwashed too, på vilken
den här låten finns med. Kan tyckas vara en smula sockersöt, men jag kan inte låta bli att gilla den.

Tur också att man har stöd från kurskamrater som tar en med och käkar, bort från skrivbordet en stund. Snart ska det iväg och ätas, på det som nog snart får betraktas som stamstället härnere. Det är så bra att det får presenteras med namn, Tres Amigos heter det. Mat på många olika sätt, och gott är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback