Det fladdrar till i en bioduk

Med lite resfeber och annat som sätter stopp för sömnen läser man detta om nya Läderlappenfilmen. Överraskande och positivt. Den förra med han från American Psycho var jag måttligt imponerad av (jag har i och för sig inte varit imponerad av serietidningsfilmer sen Jack Nicholson frågade om man dansat med djävulen i månens ljusblå sken), och hade därför små förhoppningar på denna. Verkar som att jag har fel. Igen. Inte mig emot.

Turnén fortsätter

Tanken var en liten sväng till Tyskland och sedan ryggläge vid Tansens kant. Den tanken satte sig aldrig.

Förvisso blev det den där tysksvängen, jojomen. En trevlig liten ort vid namn Friedrichstadt bodde vi i, och trots att vädrets makter inte var med oss så var det en lyckad tripp. Till exempel hanns det med att provas lite olika ölsorter. Och det lyckades hittas en ny favorit. Bäst dryckesmässigt med Tyskland är dock ändå att de fortfarande har världens godaste läsk, Fanta citron, på affärshyllorna. Varför vi häruppe skulle sluta med det är för mig helt oförklarligt.

Men efter denna sväng så bidde det inte stugan i skogen vid en sjö. Det bidde istället en helg i Gondor, som snart ska följas av ett par dagar i den kungliga hufvudstaden, som ska följas av ett par dar i Peking. Någonstans däremellan skulle det kanske passa med ett stopp i Örebro. Invånare i nämnda städer är härmed varnade. Meddelas endast på detta sätt.

Tiden är inne

Orkar inte. Vill... nog egentligen. Men orkar inte. Folk förväntar sig att jag ska göra annat. Som att växa upp och ta ansvar. Och snart åker jag till utlandet. Så det är lika bra att annonsera vad ni redan misstänkt:

Denna sida tar semestertider nu. Med ojämnare mellanrum än vad som nu är fallet kommer det att ramla in texter om vad en ledighet kan innebära. Så gör mig nu en tjänst och vänta på det där fina vädret tillsammans med mig.