Fotboll på tv - till slut

Det var då för väl att det blev en mer normal fotbollstillställning igår. Men det var ett tag ytterst osäkert om jag skulle få se det överhuvudtaget. Plötsligt tyckte nämligen husets mottagare av TV3 att det var en bra idé att lägga av. Det här är absolut inget ovanligt, den gör det med jämna mellanrum. Men den brukar ha godheten att inte göra det under fotboll, och dessutom återkomma ganska fort.

Nu lade den av under fotboll, och lät vänta på sin återkomst. Under tiden förbannade hälften av lägenhetens invånare allt som hade med tv-apparater att göra, medan den andra hälften började fundera om det nu fanns en chans att få se Lost ändå.

Tack och lov hittade mottagaren tillbaka cirka fem minuter innan Svensson piskade in 2-0 (försvararen som släppte den tunneln drog förmodligen en lättnadens suck, hade bollen gått ett par decimeter högre hade han burit högklackat idag). Sen var allt frid och fröjd. Även om jag inte var jätteimponerad av bildproducentens val att visa allt Zlatan gjorde minst tre gånger, om det så bara gällde att hoppa över reklamskyltar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback