It's a fugacy

Här finns förklaringen till att jag inte kan låna Sopranos-säsongerna när jag besöker Borlänge. Jag råkar nämligen veta var den gode herrn som döljer sig bakom länken har tillskansat sig de skivor han använder. Om det fortfarande är samma exemplar det vill säga. I så fall hör de hemma i Paradiset i Borlänge. Men de är aldrig där när jag vill låna dem.

Å andra sidan ska jag, vad jag förstår, ha en fet spark för att jag aldrig sett så mycket som ett avsnitt av den serien tidigare. Och det är ju ganska märkligt att någon, som räknar Gudfadern, Gudfadern II, Goodfellas, Donnie Brasco, Once Upon a Time in America, Scarface och Casino till några av de bästa filmer man sett, inte har bemödat sig att se Sopranos. Jag vet inte riktigt varför, men jag tror det från början hade något att göra med fotbollsträningar och annat som låg i vägen.

Kommentarer
Postat av: Karlsson

Det gäller att prioritera här i livet.
Beträffande fysiskt betungande träningar kontra en timme Sopranos-magi är valet enkelt för en lätt överviktig ung man.
Eller vad säger du?

2007-06-08 @ 15:01:44
Postat av: Staffan

Jag är böjd att hålla med. Åtminstone tror jag det. Jag kan ju inte vara säker eftersom jag som sagt aldrig sett serien ifråga.

2007-06-08 @ 15:42:31
Postat av: Cee-Jay

Eh, ja, alltså, jag är nu inne på andra säsongen ? igen. Men självklart, Karlsson, ska du få tillbaka askarna snart, så att även Staffan kan njuta av innehållet.
Och Staffan, du har många timmars magi framför dig. Många timmar.

2007-06-08 @ 22:46:51
Postat av: Staffan

Lugn, bara lugn, det är ingen jättebrådska. Jag vet inte riktigt när jag kan ha möjlighet att bese Borlänges vita torn nästa gång. Och att det rör sig om magi har jag förstått, inte minst tack vare Karlssons något glasartade blick varje gång Sopranos kommer på tal.

2007-06-11 @ 08:10:27
Postat av: Cee-Jay

Staffan ? du kan nu koppla av. I kväll är Sopranos-boxarna återbördade till Karlsson. Du har, som sagt, många timmas magi framför dig.

2007-06-12 @ 12:06:12
Postat av: Staffan

Man tackar, man tackar.

2007-06-12 @ 14:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback