På snabbvisit i Peking

Pepparn kastas och trät knackas och alla tvin i världen lämnar mina läppar: Gondor tur och retur utan en enda försening är genomfört. Vilket gör att jag är aldrig så nervös över hur det ska se ut när jag återvänder senare i veckan. Till Peace & Love kan man ju inte bli sen.

Fram till dess är planen att, mellan alla hysteriska hopp i längtan efter festivalyra, umgås av bara den med fröken Ahl. Hon ska ju inte med norrut nästa vända, så saknaden bör bli enorm. Men den dagen, den sorgen. Tiden skall tas tillvara.

En förvarning ska förresten utfärdas: Det kan med stor sannolikhet komma att startas rykten i kommentarerna på den här sidan. Rykten om att vissa Pekingbor inom kort blir kattägare. Om ni råkar se sådana kommentarer är det bara att förbise dem. De är helt, hållet, fullt och fast falska och inget annat.

Till sist: att dricka malthumlejästochvatten - varvat med en och annan snaps och whiskypinne - ungefär en hel dag är uppenbarligen inte en kur som förbättrar en förkylning. Tydligen blir det å andra sidan inte heller sämre.

Kommentarer
Postat av: Syster C

Mjauu! Ja en och annan jamare blev det..

2007-06-27 @ 15:41:07
Postat av: Staffan

Haha. Vilken komedienne min syster plötsligt har blivit. Nå, de där jamarna som intogs mottogs med en aning mer öppna armar än vissa andra.

2007-06-27 @ 16:53:50
Postat av: Perra

Railey hälsar till fröken Ahl! Tack för en trevlig midsommarhelg, see you next week!

2007-06-28 @ 21:40:26
Postat av: Staffan

Tack själv, det gör vi. Och ska han heta nåt så ska han heta Chaplin. Så det så.

2007-06-29 @ 12:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback