Att byta favoriter

Det ska fan vara fan i dagens läge. United-fan, that is. Besten sedan Best är på väg bort. Tabellen blir längre och längre. Rödnäsan har gått till rödblå till blå. Inga pengar till nyförvärv verkar finnas. Och alla rivaler går framåt utom Pool - som råkar vara det enda lag som man kan tänka sig att unna lite framgång.

Under alla år har United varit stöttepelaren i ens hejaramsor. Leksand rosar bara en allsvensk marknad, Blåvitt gör inte ens det, England lyckas gång efter annan floppa i mästerskap och Björn Lind blev mänsklig efter 2006. Men man hade alltid United.

The times they are a-changing.

Well, verkligheten flys bäst med goda böcker. Sist flydde jag med James Jacksons Belägring, en mäktig historia om slaget om Malta för femhundra år sen. Lite väl pompöst emellanåt, och lite väl upprepande. Men lagom flykt för sinnet.

Musikmässigt hänger jag inte alls med längre, men H.K.H. förärades med Håkan Hellströms 2 steg från Paradise häromsistens. Jag är nu ingen Håkanfanstast, inte alls, men det näst sista spåret "Man måste dö några gånger innan man kan leva" är komplett briljant.

Kanske är låttiteln en hälsning till mitt idrottsintresse.

Dagens låt är således "Man måste dö några gånger innan man kan leva", Håkan Hellström.

Kommentarer
Postat av: Frida

Vänta bara tills den 13:e, då får du höra låten live...:)

2010-10-22 @ 15:37:01
Postat av: Staffan

Ja, om jag inte ramlar och känner sorg för Göteborg när Lena dansar i en midsommarnattsdröm.

2010-10-25 @ 13:43:53
Postat av: syster C

Slaget om Malta för 500 år sedan...? Låter toppen eller inte, kanske du borde nämna lite mera om den fantastiska konsert du var på i somras istället..

annars är risken att du låter äldre än båda dina systrar

2010-12-03 @ 21:47:51
Postat av: Staffan

Syster C: Om det innebär att vara yngre om jag nämner den konserten oftare tar jag hellre fram käppen och börjar raljera om hur gott smör smakade förr och att man minsannn alltid hade tre mil till skolan på min tid.

2010-12-06 @ 10:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback